Fiorentina

Serie A-klubbarnas kondoleanser efter dödsfallet

Här samlas det vad Serie A-klubbarna skrivit kring Davide Astoris tragiska dödsfall .

ATALANTA

Kondoleanser från president Cassi och hela Atalanta-familjen efter David Astoris död. 

BOLOGNA

Klubben är otroligt chockade efter nyheterna om Davide Astoris plötsliga död. Det finns inte ord. Ciao Davide. 

CHIEVO

President Campedelli, sportchef Romairone, all personal, alla spelare och alla ledare i Chievo Verona läser nyheterna om Davide Astoris avlidande med stor smärta. Vi skickar alla kondoleanser till familjen och Fiorentina. 

CROTONE

Vi är upprörda. Det finns inga andra ord att uttrycka vår rädsla och smärta i detta hemska ögonblick. FC Crotone nåddes av nyheterna medan vi var på hotellet i Turin. Vi vill uttrycka vår djupaste sorg och de djupaste medkänslorna till Davide Astoris familj och familjen AC Fiorentina. Vi är nära dem med vårt gråtande hjärta. Ciao Davide…

GENOA

CFC Genoa delar den sorg efter den plötsliga döden för landslagsspelaren och Fiorentinas lagkapten Davide Astori. Matchen Genoa-Cagliari har skjutits upp till framtiden. 

INTER

FC Internazionale Milano delar känslorna och smärtan efter det plötsliga dödsfallet för Fiorentinas lagkapten Davide Astori. 

JUVENTUS

Idag finns inga färger, utan bara djup smärta. Juventus vill sända sina kondoleanser till familjen och Fiorentina med anledning av Davide Astoris bortgång.

LAZIO

SS Lazio är chockade och sorgsna och sörjer den tragiska och alldeles för tidiga döden för Davide Astori. Klubben skickar alla kondoleanser till familjen och Fiorentina. 

MILAN

En man som älskar fotboll och som växte upp som fotbollsspelare med oss. Milan är chockade efter Astoris dödsfall. Det är med stor sorg som vi erbjuder våra djupaste kondoleanser till hans familj och hans närstående och till Fiorentina. 

NAPOLI

Vi är chockade av den stora nyheten om Davide Astoris död. Vi delar smärtan som familjen till Fiorentinas kapten och alla fans känns nu. 

ROMA

Klubben är förkrossad efter att ha hört om Davide Astoris död. Tankarna från alla i AS Roma går till spelarens familj, vänner och lagkamrater i denna hemska och tragiska stund. 

SAMPDORIA

Alla tankar i Sampdoria är hos Davide Astoris familj under denna tragiska stund. 

SASSUOLO

Vi är chockade över de fruktansvärda nyheterna som kom i morse, vi delar den stora smärta för denna tragiska och alldeles för tidiga död. Vi vänder oss till hans familj och hans klubb Fiorentina och skickar våra mest innerliga och uppriktiga kondoleanserna. 

SPAL

SPAL 2013 är chockande efter nyheten om Davide Astoris död, kaptenen i Fiorentina och landslagsspelare. I detta ögonblick är orden överflödiga och saknar mening.

TORINO

Presidenten Urbano Cairo och alla runt Torino Football Club – chefer, anställda, tränare, spelare, ungdomssektorn – är chockad och bestörta över den fruktansvärda nyheten. Vi vill uttrycka vår djupaste sympati och närhet till Davide Astoris familj.

UDINESE

Udinese Calcio är djupt rörda efter det tragiska och plötsliga dödsfallet för Fiorentinas lagkapten Davide AStori. Vi skickar kramar till familjen, vänner, lagkamrater och Fiorentina under denna svåra tid, och erbjuder våra innerliga kondoleanser. 

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar