Fiorentina

Giuseppe Rossi mot comeback: ”Jag mår bra”

Fiorentinas anfallare Giuseppe Rossi medverkade idag vid ett ungdomsevent och till Tuttomercatowebs mikrofoner fick han bland annat uttala sig om sin skada.

Giuseppe Rossi skadehistoria känner nog de flesta till. Efter flera jobbiga knäskador förra säsongen var Rossi tillbaka på planen i inledningen av denna, men det dröjde inte länge förrän oturen var framme igen. Samma knä skadades igen, men nu närmar sig anfallsstjärnan en comeback. Till Tuttomercatowebs mikrofoner pratade han idag bland annat om sin situation.
– Jag mår bra, jag tränar. Det tar lite tid, men jag känner mig lugn och glad. Om jag räknar ner dagarna till min comeback? Nej, jag tänker bara på nästa träningspass.

Rossi fick även kommentera lagets mercato.
– Vi har tappat en stor talang i Cuadrado, men vi lyckades få spelare som Diamanti och Salah som i söndags gjorde skillnaden. Vi är nöjda med laget vi har. Gomez? Jag är riktigt glad för Mario, en vän och en stor spelare. För anfallare är det viktigt att göra mål.

Enligt Gazzetta dello Sport ska en comeback vara ca 40 dagar bort. Då kommer tränaren Vincenzo Montella ha många valmöjligheter när han ska ta ut sitt lag.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar