Fiorentina

Fiorentina – fler förlängningar på gång

Netos kontraktsförlängning verkar mer eller mindre vara kvar. Den braasilianske målvakten ser ut att förlänga sitt kontrakt med Viola med fyra nya år. Klubben fortsätter att jobba hårt med den befintliga truppen och nu uppges klubben göra klart med två andra viktiga kuggar.

Enligt den Florens-baserade tidningen La Nazione så närmar man sig även en förlängning med den unge senegalesen Khouma Babacar. Den kraftfulle målskytten har imponerat stort under inledningen av säsongen och sitter idag på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2016. Kontraktet matcher dock inte Babacars nuvarande status i klubben och en kontraktsförlänging med förhöjd lön sägs vara väldigt nära.

En annan spelare som har en oviss kontraktssituation är Alberto Aquilani. Den tidigare Roma och Liverpool-spelaren har ett kontrakt som går ut efter denna säsong, vilket gör att han är fri att förhandla med nya klubbar från och med den första januari 2015. Fiorentina vill inte tappa Aquilani som bosman och hoppas fortfarande på en lösning, men enligt La Nazione så står man fortfarande en bit ifrån varandra.

Vi lär få anledning att återkomma i ämnet…

Cihan Dalaba
cihan@solocalcio.se

Relaterade artiklar