Champions League

Postpartita Juventus–Atletico Madrid: Juve säkrar avancemang i chansfattig tillställning

JUVEJuventus 0–0 Atletico Madridatletico logo

Tisdag – Juventus Stadium, Turin – 20.45

PRIMO TEMPO
Inramningen på ett för kvällen fullsatt Juventus Stadium är numera alltid fantastisk. Första halvlek bjöd på ett offensivt Juventus och ett defensivt inriktat Atletico Madrid. Den gamla damen var bollförande men de riktigt heta målchanserna uteblev då spanjorernas defensiv var riktigt stabil. Gästerna hade första halvlekens bästa målchans då Koke kommer fri på vänsterkanten och får iväg ett skott som hotar Gigi Buffon i målet. Italienaren står för en fantomräddning. Juventus bästa målchans har Fernando Llorente då han får en touch på ett inlägg som så när ställer Moya i Atleticos mål.

SECONDO TEMPO
Om första halvlek var bra så var den andra totala motsatsen. Tempot var under all kritik och vi fick inte se några målchanser. Båda lagen spelade på resultatet och de såg nöjda ut med det. Paul Pogba hotade dock Moya en gång då han fick iväg ett riktigt kanonskott som ändrar riktning och målvakten gör en fin räddning. Sista halvtimmen är rena sömnpillret och domare William Collum blåste av matchen efter 91 minuter.

Formazioni

JUVE(4-3-1-2): Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Pirlo, Pogba, Pereyra; Tevez, Llorente.

Målskyttar: 

Byten: 

Il Migliore: Gianluigi Buffon – Är på tå under hela matchen och håller Juventus kvar i matchen de få gånger Atletico får iväg ett avslut.

atletico logo(4-4-2): Moya; Juanfran, Godin, Gimenez, Siquiera; Arda Turan, Gabi, Mario Suarez, Koke; Raul Garcia, Mandzukic.

Målskyttar: 

Byten: 

Il Migliore: Diego Godin – Urstark i luftrummet och stabil i försvarsspelet. Raderar ut Llorente ur matchen och vinner varje duell. Klass.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se