Inter

Karamoh: ”Viktigate målet i min karriär”

Yann Karamoh var extra glad över dagens seger för Inter i sin debut från start och berättar hur mycket målet betydde för honom.

Inter bröt sin mardrömssvit på åtta raka ligamatcher utan vinst idag, mycket tack vare talangen Yann Karamohs fina spel. Den 19-årige yttermittfältaren stod för ett matchavgörande distansskott när Inter besegrade Bologna med 2-1. I en intervju med Sky Sports som calciomercato.com hänvisar till säger Karamoh att det är viktigaste målet han har gjort i sin karriär.

”Om detta är det viktigaste målet i min karriär? Ja detta då det är mitt första mål i Italien samt kom i ett väldigt viktigt läge för laget. Det är extra viktigt då jag inte har spelat allt för mycket A-lagsfotboll samt känner stor hunger för att spela.”

”Jag pratade inte så mycket med tranaren innan matchen. Han sa bara att jag skulle värma upp samt att min snabbhet skulle bli väldigt värdefull för vårt lag. Att jag startade från minut ett var en överraskning men med träning och tålamod, då är det ett naturligt steg.”

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar