Mercato

Juventus: Mittbacksuppdatering

Juventus har läkarundersökt Martin Caceres, som är redo för en tredje sejour i Juventus. Uruguayanen sägs vara Mehdi Benatias ersättare, men samtidigt spanar Turinklubben på en annan rutinerad herre: Bruno Alves. Varför? 

Juventus står inför en ganska stor mittbacksrockad. Inom kort väntas Mehdi Benatia lämna Juventus för att gå till Qatar, men ännu är inte den affären offentliggjord.

Benatias ersättare är dock redan – så gott som – klar. Martin Caceres har läkarundersökts och sägs vara redo att sätta pennan till kontraktet och återvända till Juve för tredje gången. Men ännu har inte Caceres offentliggjorts. Det mesta tyder på att det beror på att Juve vill först göra klart Benatia-affären, eller så är det något som inte står rätt till med Cacares kropp.

Igår skadade sig dessutom Leonardo Bonucci och han väntas bli borta ungefär en månad, enligt Juves hemsida. Detta kan innebär att ytterligare en mittback plockas in under januarifönstret. Enligt Alfredo Pedulla spanar Juve på Bruno Alves i Parma. Den rutinerade portugisen har imponerat denna säsong och är dessutom god vän med Cristiano Ronaldo. Parma ska dock inte vara jättesugna att sälja, men kan knappast motstå om rätt bud kommer.

Spännande mittbackstider i Juventus, alltså.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar