Inter

Icardi: ”Obeskrivlig känsla!”

Derby della Madonnina blev en helt fantastisk match som slutade i 3–2 till Inter, där målkungen Mauro Icardi fortsätter att bomba in mål.   

Argentinaren nätade en gång i första halvlek efter en fin framspelning av Antonio Candreva, och i andra halvlek stod han för ett fint volleyskott som letade sig in vid stolproten och avgjorde derbyt med en straff i sista minuten.

”Att ta hem matchbollen är en speciell känsla, jag kan inte beskriva det! Jag hade pratat innan med mina lagkamrater och visste att jag var tvungen att göra poäng idag, så jag håller fast i denna boll,” ska anfallsstjärnan ha sagt till Mediaset Premium efter matchen.

”Jag låter kritikerna prata, då gör jag vad jag behöver göra på planen, jag hjälper laget och gör mål. Du kan inte alltid få poäng, förstås. Jag är glad för mig och för Inter, men framförallt för denna seger.”

När Juventus nu förlorade i helgen mot Lazio, är Inter på en andra placering i tabellen tät efter Napoli som ligger två poäng före – som de möter nästa helg.

”Det är för tidigt för att prata om Scudetto-utmaning. Vi gör saker på rätt sätt från försäsongen och nu måste vi tänka på nästa match mot en stor motståndare som Napoli. Det är också en speciell match för mig, för de är ledarna och spelar den bästa fotbollen i Europa.”

Källa: football-italia.net

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar