Juventus

Higuain: ”Ett av mina bästa ögonblick i karriären”

Efter en trög första halvlek visade Juventus sin styrka i andra halvlek och lyckades vinna över Olympiakos på hemmaplan. En stor pusselbit till vinsten var Gonzalo Higuain. 

”Jag kände att jag hade stor vikt på mina axlar. Det viktiga är att arbeta i tystnad, eftersom att det är det som får dig tillbaka till resultaten. Jag blir inte störd av kritik eller förolämpningar, det handlar om att ha tro på dig själv,” ska argentinaren ha sagt till Mediaset Premium efter matchen.

Den 29-åriga anfallaren har varit bänkad i dom två tidigare matcherna för klubben men fick hoppa in och öppna målskyttet i matchen och inte långt efter satte Mario Mandzukiz spiken i kistan för Turinklubben.

”Vem som helst kan prata nu, men de som verkligen betyder nåt är de som stöttar dig när det inte alltid går åt rätt håll. Supportrarna taggade till mig ordentligt innan jag klev på planen och jag tackar dom. Min respekt går till de som stod vid min sida, som hjälpte mig och till mina lagkamrater som sprang för att krama mig. Detta var ett underbart ögonblick i min karriär. ”

”Fotbollen kan förändras så snabbt, från kritik till beröm och tillbaka. Jag har varit i fotbollen nu i många år, jag låter det inte påverka mig. Jag tycker att det viktigaste är att ha ett bra psyke.”

Källa: Football-italia

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar