Benevento

Beneventos målvakt om sina känslor efter sitt mål

Beneventos målvakt Andrea Brignoli var i extas efter dagens match mot Milan där han nickade in kvitteringen i slutminuterna.

Det var en dramtisk match när Benevento tillslut tog sin första poäng i Serie A mot Milan. Målvakten Andrea Brignoli nickade in 2-2 i minut 95 på en frispark vilket var första målet för en målvakt i Serie A sedan 2001 när Massimo Taibi gjorde mål för Reggina.  Den överlycklige Beneventomålvakten Brignoli sa såhär till Sky Sport Premium efter att ha gjort det historiska målet.

”Det är omöjligt att beskriva mina känslor. Jag visste inte vad jag gjorde, jag bara hoppade upp och hoppades på det bästa. Jag är överlycklilg för fansen och spelarna. Det vore egoistiskt att prata för mycket om mig, detta var för hela klubben!”

”Det är en dröm att få vara i Serie A, även om vi hoppades på att det skulle se bättre ut än såhär. Jag tänkte att det var minut 95 och vi hade inget att förlora när de leder med 2-1. Jag joggade upp till straffområdet, stängde mina ögon och sen hoppade. Det var snarare ett målvaktsdyk än en anfallsnick.”

”Om vi hade förlorat denna match hade det varit hemskt. Detta då vi har förlorat så många matcher i slutminuterna som vi inte har förtjänat, som t.ex. senast mot sassuolo. Idag lossnade det äntligen för oss. Vi har visat att vi kan spela mot vilka som helst och behövde endast lite marginaler på vår sida.”

Källa: Football-Italia

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar