Chievo

Inför ödesmatchen – Chievo sänker priserna

Krisen är total i Chievo efter helgens förlust. Laget föll ner under strecket, och nu väntar en ödesmatch. Då lockar klubben med sänkta biljettpriser.

Slutsiffrorna skrevs till 4-1 när Roma tog emot Chievo hemma i Rom under helgen som gick, och det blev droppen som fick Chievos tålamodsbägare med Rolando Maran att rinna över. Tränaren fick sparken, och laget ligger på nedflyttningsplats med tre omgångar kvar. Klubben har valt att agera för att få så mycket stöd de kan i nästa omgång när Crotone kommer på besök på Stadio Bentegodi, meddelar de gulblåa via sin officiella hemsida. Veronalaget har valt att sänka priserna till 1 euro på sektionerna Curva Nord och Poltrone, i hopp om att få en välfylld arena i ryggen i vad som kan bli en minst sagt avgörande match i kampen för överlevnad i Serie A.

Inför slutomgångarna är Chievo en poäng bakom Spal ovanför strecket, och tre poäng efter söndagens motståndare Crotone. Tidigare under säsongen valde Palermo att agera på ett liknande sätt för att locka publik till arenan.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar