Calcio

”Tackade nej till Juventus fyra gånger”

Antonio Cassano är för närvarande kontraktslös efter att ha brutit sitt kontrakt med Parma på grund av obetalda löner, ett problem som klubben dras med än idag. I en intervju i TV-programmet Heroes som Canal 5 håller i, pratar Cassano om sin karriär, och under programmet tog han tillfället i akt för att berätta om en speciell sak som han ångrar.

– Jag tackade nej till Juventus fyra gånger. Ett beslut jag inte ångrar, eftersom att jag aldrig var intresserade av att gå till dem. En sak jag ångrar var mitt beteende mot Riccardo Garrone, det var ett enormt misstag från min sida. Jag försökte att rätta till det några år senare, men det är något som jag aldrig kommer förlåta mig själv för.

Cassano står just nu utan klubb och har hunnit bli 32 år gammal. Under intervjun pratar han om framtida roller inom fotbollen.

– Jag kan tyvärr inte se mig själv som tränare i framtiden, men en roll som jag skulle kunna tänka mig är att vara sportdirektör, så jag kan titta på matcherna åtminstone. Jag vill vara en bra förebild för mina barn.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se