SoloCalcio pausar säsongen ut

Kära Calciovänner,

Som ni kanske har noterat har aktiviteten från oss på SoloCalcio varit ganska bristfällig senaste tiden. Det finns många orsaker till det, men det kan summeras som så att det inte funnits något drivande ledarskap internt. Att knappa sig in på sajten och se att den senast skrivna artikeln är tre dagar gammalt har gjort ont i oss. Vi har därför beslutat att SoloCalcio kommer att pausas säsongen ut. Vi vill inte leverera en halvtaskig produkt till er läsare. Ska det vara så ska det vara på riktigt, och det mäktar vi inte med att leverera i nuläget.

Vi alla som jobbar och har jobbat för SoloCalcio gör det 100% ideellt. Vissa av oss har lagt ned kropp, skäl och framförallt oceaner av tid att kunna serva er läsare med den bästa bevakningen av italiensk fotboll, . Vi har gjort det för att det varit så kul, men varken glädjen eller tiden finns i nuläget.

Så vad händer nu, tänker du? 

Vi ska nu sätta oss ned och i lugn och ro diskutera framtiden för SoloCalcio. Vi grundades 2012 för att fylla en enorm lucka i Mediasverige. Den luckan har blivit mindre, men SoloCalcio har en given plats i fotbollsmedia även idag och i framtiden. Vi måste bara hitta rätt former för det.

Detta är inte slutet, utan början på något nytt.

Har ni frågor så hör primärt av er via våra sociala medie-kanaler, som vi fortsatt kommer kommunicera via även om vi inte delar så mycket calciorelaterade grejer under resten av säsongen.

På återhörande, amici!

Facebook 

Twitter

Instagram: SoloCalcioSE

 

Kommentera artikel