Legendarernas hyllningar av Totti

Många är dom som vill hylla Er Pupone inför den sista matchen i Roma-tröjan. På Romas sociala medier hyllas Totti av Serie A-legendarer som delar med sig av minnen av ikonen.

 

Javier Zanetti

”Totti är en unik spelare, en klubblegendar. Man ser hans passion och talang när han är på planen och han är en spelare som kan skapa magi från alla lägen. Det var en stor ära för mig att spela mot honom så många gånger under min karriär.”

Gianluigi Buffon

”Vi har båda spelat i bra lag genom våra karriärer så det var oundvikligt att han gjort en massa mål på mig.
Även om jag inte säger att jag blev glad av att släppa in mål mot honom så var vissa så vackra att jag hade förstört ett mästerverk genom att rädda dom.”

Steven Gerrard

”Jag tror att han skulle hålla med om att jag spelar fotboll för folket och det viktigaste för mig är att vinna och fira tillsammans med mitt folk från min stad. Jag tror att hans glädje kommer från att vinna och göra folket av Rom lyckliga. Där är vi lika.”
Paolo Maldini

”Jag måste erkänna att han dribblade av mig några gånger, men det fanns också gånger jag lyckades. Jag minns en gång på Olimpico. Det kom en studsande boll och han pressade mig. Jag slog en direktpassning som gick fram perfekt och han stannade och sa till mig Wow, vilken boll det där är.”

Kommentera artikel