Immobile: ”Ventura behöver tid”

Lazio-anfallaren Ciro Immobile, har jobbat tillsammans med den ifrågasatta landslagstränaren Giampiero Ventura tidigare i Torino. Inför matchen på fredagen intervjuades anfallsstjärnan på UEFA:s officiella hemsida.   

”Vi gjorde allt, vi visste när gruppen drogs att det fanns en chans att vi skulle sluta på en andraplacering eftersom att Spanien var med också,” sade 27-åringen som leder Serie As skytteliga.

”Nu har vi playoff-matcher och vi kommer göra vårt bästa för att komma igenom dem och gå till VM, om vi inte gör det blir det en besvikelse. Vi är medvetna om våra styrkor, och vi vet att det är svårt för tränaren att träffa alla spelare. Jag känner honom väl, han behöver bara tid för att få allt han har i åtanke till att få in det i våra huvuden.”

Immobile frågades om Gianlugi Buffon, som kommer försöka ta sitt landslag till sitt sista världsmästerskap, då målvakten lägger skorna på hyllan inom kort.

”I omklädningsrummet känner vi hans närvaro, hans personlighet och hans önskan att dra oss, tillsammans med honom, till denna mäktiga turnering. Jag har tillbringat vackra fotbollsperioder med Buffon, och jag har haft tur som fått spela med en stor mästare.”

”Han kommer definitivt att lämna ett stort tomrum efter sig. Han har varit en av de bästa i vår fotbollshistoria.”

Källa: football-italia

Kommentera artikel