Icardi: En dröm att få göra 100 mål

100 ligamål är nu gjorde för Mauro Icardi i Intertröjan när Inter imponerade mot Sampdoria idag.

Efter en liten tuffare period för Inter lossnade det idag med en 5-0 vinst mot Sampdoria, varav fyra mål kom från Mauro Icardi. Första målet i matchen betydde att det var Icardis 100e ligamål för klubben, ett mål som den 25 årige anfallaren passade på att fira lite extra. Efter matchen pratade han om Inters insats samt hur viktig denna seger var i en intervju med Sky Sport Italia.

”Jag ville verkligen nå 100 mål och efter det fortsatte jag bara med flytet. Det var en fantastisk insats från hela laget och vi fick till tre väldigt viktiga poäng, vilket är viktigare än mina mål.”

”Vi offrade oss mycket samt visade en bra laganda när vi tog en poäng mot Napoli. Men med denna vinst kan vi ta återhämta oss under uppehållet samt förbereda oss för att hitta rätt attityd under våren.”

”I fotboll kan man ibland inte förklara saker. Vi har kommit från en längre period där vi borde ha gjort en bättre insats men har istället förstört för oss själva genom att kasta bort det vi byggde upp i början av säsongen.”

Kommentera artikel