Cagliari

Rastelli: ”Bara att vinna som betydde något”

Cagliari förlorade säsongens två första matcher, men när Crotone kom på besök kom den första vinsten. Efter matchen var tränare Rastelli nöjd.

Under söndagen premiärspelade Cagliari på nya Sardegna Arena, och Marco Sau avgjorde genom att göra matchens enda mål. Hemmatränaren Massimo Rastelli var glad när han mötte pressen efter matchen, rapporterar Football Italia.
– I dag var det bara att vinna som betydde något. Det var den första matchen på Sardegna Arena och vi mötte ett lag med samma målsättning som oss. Vi gjorde en bra första halvlek och i andra halvlek kontrollerade vi matchen. Jag hade önskat att vi kunde ha avgjort tidigare, men vi gav inte bort något, sade Rastelli.

Förra säsongen var Marco Borriello skyttekung på Sardinien, men han har flyttat. Ersättaren heter Leonardo Pavoletti, och han fick beröm av sin tränare.
– Borriello hör till dåtiden, så nu ska vi glädjas åt Pavoletti – som jag inte tror att vi kommer ångra att vi plockade in till klubben. Det var ingen enkel match, men spelarna avslutade den bra, sade Massimo Rastelli.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar