Cagliari

Klavan: ”Alla rekommenderade Serie A”

En av de värvningar som skett till de lite mindre lagen, och som fått en del att höja på ögonbrynen, är Liverpools Ragnar Klavan som i veckan presenterades för Cagliari. I en längre intervju med Sky Sport Italia förklarar den estniske landslagsmannen att en flytt till Italien inte var någon solklarhet, men att han fått fina rekommendationer från lagkamrater och vänner världen över.

”Jag hade erbjudanden från flera lag i ett antal olika länder. I slutändan var det dock tydligt att Cagliari ville ha mig mest. Alla mina lagkamrater i Liverpool med erfarenhet av Serie A (Alisson, Mohamed Salah och Lucas Leiva) rekommenderade varmt ligan. Jag fick även ett väldigt bra intryck av så väl klubb som liga när jag pratade med Darijo Srna. Staden är underbar, liksom lagets fans. Jag är säker på att vi kan uppnå stora resultat tillsammans, och kan inte vänta på att få starta.”

Förhoppningsvis kan Klavan, tillsammans med ovan nämnda Srna, bidra med värdefull erfarenhet till Sardinienklubben. Cagliari spelar sin premiärmatch borta mot Empoli på söndag kl.20:30.

Källa: Sky Sport Italia

Philip Engsfelt
philip@solocalcio.se

Relaterade artiklar