Bologna

Krafth: ”Jag och Filip drog på oss landslagströjan”

Italiens VM-miss berör på många sätt, precis som Sveriges VM-avancemang. Bolognas svenskduo har passat på att pika sina lagkamrater genom att traska runt i landslagskläder. 

Trots Italiens VM-miss är Bologna (förmodligen) två VM-spelare rikare. Svenskduon Emil Krafth och Filip Helander förväntas nämligen bli uttagna till sommarens VM-trupp, om inget oförutsätt sker.

– Jag tar ingenting för givet, men det är klart att det hade varit kul att åka. Det viktiga nu är att hålla sig skadefri. Om jag gör det så tror och hoppas jag att jag blir uttagen, berättade Emil Krafth för P4 Kronoberg idag.

Krafth och Helander är inte kända som några högljudda och kaxiga killar, men visst har man passat på att skoja med sina lagkamrater lite.

– Vissa var ju lite surare än andra, men de flesta har gratulerat en. Det är klart vi har skojat lite med dem. Jag och Filip drog på oss landslagströjan när vi skulle gå hem, för att psyka gänget lite. Grabbarna tyckte nog bara det roligt, sådant får man bjuda på. Lite ful får man vara och håna.

 

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar