Bologna

Krafth: ”En självklarhet att bidra till Musikhjälpen”

Emil Krafth bidrog till SoloCalcios årliga insats i Musikhjälpen genom att skänka en signerad Bolognatröja. Han berättade om hur viktigt det är att man inte glömmer bort världens befolkning.

Tidigare har vi skrivit om Filip Helanders bidrag och nu är det Emil Krafths tur. Musikhjälpen 2017s tema för året var att barnhandel ska vara förbjudet och det svenska folket samlade tillsammans ihop dryga 74 miljoner kronor. Även detta år ställde den svenske landslagsspelaren Krafth upp och skänkte en signerad Bolognatröja till förmån för Musikhjälpen, slutbudet för tröjan blev tillslut 2595kr. Totalt bidrog Filip Helander samt Emil Krafths tröjor till 4270 kronor för Musikhjälpen. Krafth berättade till SoloCalcio om hur viktigt det är att inte glömma bort resten av världens befolkning.

”För mig var det en självklarhet att bidra till Musikhjälpen. Det är ofta man tänker att ”så bra vi svenskar har det” men glömmer bort resten av världens befolkning! Det initiativ musikhjälpen tar och alla andra insamlingar för att förbättra och hjälpa till gör skillnad. Barnhandel ska inte få förekomma, och jag är fantastiskt glad och stolt över alla som hjälper till och gör skillnad.

Helander om Musikhjälpen: ”Stolt över alla som hjälper till”

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar