Bologna

Helander om Musikhjälpen: ”Stolt över alla som hjälper till”

Filip Helander bidrog till SoloCalcios årliga insats i Musikhjälpen genom att skänka en signerad Bolognatröja. Den svenske landslagsbacken tycker att det är ett fint intiativ att faktiskt kunna göra skillnad.

Musikhjälpen 2017 börjar gå mot sitt slut och det svenska folket har tillsammans samlat in över 74 miljoner kronor. Detta år var temat att barn världen över inte är till salu och syftar främst på sexhandeln. Filip Helander som har tagit en ordinarie plats i Bolognas försvar och även är given i Sveriges landslagstrupp skänkte en signerad Bolognatröja till förmån för Musikhjälpen. Slutbudet på Helanders tröja blev 1675kr och såhär sa mittbacken till SoloCalcio om att få bidra till Musikhjälpen.

”Det känns bra att på något sätt kunna bidra till musikhjälpens insamling. Barnhandel är något som känns främmande för oss svenskar, men det förekommer på många platser runtom i världen. Det är lätt att känna sig liten i förhållande till stora och allvarliga problem, det kan kännas som att man inte kan påverka. Musikhjälpen och andra insamlingar visar att vi tillsammans faktiskt kan göra skillnad. ”

Krafth: ”En självklarhet att bidra till Musikhjälpen”

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar