Benevento

OFFICIELLT: Armenteros utlånad till MLS

Samuel Armenteros kom till Benevento i augusti, men nu är det dags för klubbyte. Anfallaren är klar för spel i Major League Soccer.

Ett mål på nio Serie A-framträdanden, det är Samuel Armenteros facit i Beneventos tröja. Fler mål kommer det inte bli den närmsta tiden, nykomligen skriver nämligen på sin officiella hemsida att den svenske anfallaren är klar för spel i Portland Timbers. 27-åringen lämnar Benevento på lån.
– Samuel Armenteros har en dokumenterad målhistorik, och vi hoppas att han kan hjälpa oss att få fart på anfallet under MLS-säsongen 2018, sade Gavin Wilkinson, general manager och fotbollspresident i Portland Timbers, till den amerikanska klubbens hemsida.

Portland Timbers tränare, Giovanni Savarese, uttalade sig också i positiva ordalag om lånet av Armenteros.
– Vi är glada att lägga till ännu en kvalitetsanfallare till vårt lag. Samuel är en spelare med fin teknik som kan få in andra i spelet, och han har visat sig vara en målskytt. Vi ser fram emot att bygga in Samuel i truppen under resten av försäsongen, och att ha ytterligare ett bra anfallsalternativ att luta oss mot under säsongen som kommer, sade Savarese.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar