Benevento

De Zerbi:”Vi ska vara lite galna ikväll”

Beneventos tränare Roberto Di Zerbi försäkrar att hans lag ska gå ut och bemöta Inter på Giuseppe Meazza i kvällens match med en liten släng av galenskap.

Vinsten mot Crotone förra helgen ger oss inte bara lite hopp om att kunna klara oss kvar i Serie A, utan vi blir även mer medvetna om att vi kan stanna kvar säger Roberto De Zerbi under presskonferensen inför mötet mot Inter.

-Våra prestationer i mötena med Napoli och Roma höjde vårt självförtroende även om vi mötte lag som var så mycket starkare än oss.

-Vi kommer att åka till Milano med ödmjukhet men även en liten släng av galenskap eftersom vi vill få ett bra resultat med oss. Ett bra resultat kan representera vändpunkten på den här säsongen för oss. Jag vill inte att några av mina spelare ska förundrar och tappa fokus när de kliver in på Giuseppe Meazza och ser sig omkring, ljuset från strålkastarna som lyser upp hela stadion, allt folk som är på plats eller färgerna på Inters tröjor ska inte göra så att vi tappar fokus.

-Jag vill att de ska visa en liten gnutta av galenskap ikväll för då kan vi få med oss ett bra resultat. Jag säger inte det här för att Inter sladdar i tabellen just nu men eftersom vi är i desperata behov av poäng och vi kommer göra lika i mötena med Lazio och Juventus.

-Jag väntar mig en väldigt fysisk match, vi ska visa att vi är där för att spela och inte vara där som gäster bara.

Källa:Football-italia

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar