Atalanta

Gomez: ”Atalanta vet vad som ska göras”

Alejandro ”Papu” Gomez hyllade Atalantas styrka efter 1–1-matchen mot Fiorentina och tror att de kan slå ut Borussia Dortmund från Europa League.

”När vi gör rotationer i startelvan märks det knappt. Det finns den där kemin i laget där alla vet vad som ska göras,” berättade argentinaren för Sky Sport Italia.

”Vi gjorde en bra match och det var synd att vi inte vann. Den här säsongen har jag haft småskador som hindrat mig från att vara i hundraprocentig form. Jag kommer långsamt tillbaka till mitt bästa jag, och jag kommer förhoppningsvis vara skarpare i slutet av säsongen.”

Bergamo-klubben kämpar just nu på tre olika fronter i tävlingssammanhang. Inom den närmsta tiden väntar en semifinal mot Juventus i Coppa Italia samt den avgörande matchen i Europa League mot Dortmund, där klubben just nu ligger i underläge då laget förlorade med 3–2 senast.

”Vi tror på en comeback mot Borussia Dortmund. Vi vet att vi gjorde de bra där, då vi fick två bortamål och kunde skaka dom ordentligt. Det är viktigt att vara smart i denna situation.”

Källa: football italia

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar