Atalanta

Gasperini: ”Batshuayi erbjöds till Atalanta”

Atalanta vände ett 1-0-underläge mot Dortmund i Dortmund, men tappade sedan matchen igen. Det kan bli kostsamt, enligt Gian Piero Gasperini.

Atalanta stod för ännu en fin insats i Europa League, men det räckte inte hela vägen idag. Dortmund tog ledningen med 1-0, men Josip Ilicic gjorde två snabba mål och gav Atalanta ledningen framför ”den gula väggen”. 

– Efter Ilicic andra mål så hade vi matchen i våra händer, så det svider att förlora på tilläggstid. Vi växte in i matchen, vi fick chanserna och tog dem. Men detta svider, för vi spelade så bra under långa perioder och sen släppte in mål som vi kunde undvikit, sa Atalantas tränare Gian Piero Gasperini efter matchen till Sky.

Om Ilicic såg ut att bli matchhjälte kan istället Michy Batshuayi somna som kvällens stora profil. Chelsea-lånet gjorde nämligen både 2-2 och 3-2 sent.

– Jag är besviken att vi kastade bort matchen, vi borde inte förlorat detta. Efter att först ha trott på segern så fick vi lida i slutminuterna. Returmötet i Bergamo kommer inte bli lätt. Batshuayi? Han erbjöds till oss förra året då han inte fick speltid i Chelsea, avslutade tränaren.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar