Atalanta

Gomez ser positivt på kvällens match trots krysset mot Chievo

Atalanta som i veckan spelade Europa League imponerade enormt och vann över Everton med 3-0. Idag var det dock ligaspel som stod på schemat och en bortamatch mot Chievo Verona som blev en tuffare match för klubben.   

Alejandro ”Papu” Gomez som blev hjälte i Europa League-matchen tyckte att hans lag gjorde det bra att sno en poäng på bortaplan från Cheivo. Den argentinska anfallaren fick börja på bänken för att sen få hoppa in och reducera in en sen kvittering från straffpunkten.

”Det var ett ganska balanserat spel. Båda lagen hade många chanser att göra mål. Vi hade några fler chanser under andra halvlek, men en poäng är bra för att det är alltid svårt mot Chievo”, kommenterade Gomez i en intervju efter matchen.

Gomez tillade att han, med sitt lag som tävlar i Europa League den här säsongen, kommer att behöva vänja sig vid att spela tre matcher i veckan framöver.

”Det är inte vanligt för laget att spela tre gånger i veckan, men vi har en bra och stark grupp. Vi har ett bra utgångsläge.”

Den 29-åriga anfallaren nekade till att vara irriterad på tränaren Gian Piero Gasperini, efter att ha suttit på bänken under första halvleken under kvällens match.

”Om jag är arg? Nej, det är klart att du alltid vill spela hela tiden, men jag kommer att spela nästa gång.”

Källa: football-italia.net.

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar